Slank&Fit cabines

Onze Slank&Fit cabines met infrarood zijn speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken of de plaatselijke aandachtsgebieden willen aanpakken. De combinatie van warmte en een intense spieractiviteit zorgen voor een snelle vetafbraak.

De infraroodstraling werkt diep in op de spieren en voorkomt daardoor spierpijn en stimuleert de doorbloeding waardoor ook de huid strak en glad blijft. Wij stellen een individueel oefenprogramma samen afgestemd op basis van gewicht, leeftijd, conditie en gezondheid. U voert de oefeningen liggend uit, waardoor uw rug en gewrichten worden ontlast. Dit maakt het afslanken met de Slank&Fit cabines geschikt voor alle leeftijden.

Gedurende elke les voert u doelgerichte oefeningen uit in de Slank&Fit cabines. Geleidelijk wordt het niveau, afhankelijk van uw eigen wensen en mogelijkheden, opgevoerd. Hierdoor worden de resultaten versneld en blijft het oefenprogramma in de Slank$Fit cabines leuk en uitdagend.

U zult merken dat uw conditie aanzienlijk verbetert en dat u de gewenste kilo’s en centimeters verliest.

In onze Slank&Fit cabines traint u gemiddeld 30 minuten. Dit leidt tot een maximale calorieverbranding. Zelfs na de training gaat de calorieverbranding nog een tijdje door.

Met een rittenkaart kunt u zelf bepalen hoe vaak u komt en kunt u uw gewicht op een leuke en prettige manier onder controle houden.

Uiteraard kunnen onze programma’s ook gecombineerd worden voor een nog beter resultaat.

Reacties zijn gesloten.